Szivárvány Óvoda
Dr. Hibay Károly Tagóvoda
3300 Eger Hibay Károly út 7.
06-30-563-5485
hibayovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Gyászolnak a Belvárosi Óvodák


Ismét egy kiváló kolléganőtől kell búcsúznunk.
Rácz Aliz Adél a Katica Tagóvoda (Széchenyi utca) óvodapedagógusa hosszú szenvedés után 2018. szeptember 20.-án este örökre lehunyta szemeit...

Első és egyetlen munkahelye ez az óvoda volt. 36 éven keresztül meghatározta személyiségével, munkájával az intézmény arculatát, sikerességét, elismertségét.
A precizitás, példamutatás és segítőkészség jellemezte. Színvonalas módon vett részt a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzésében, fejlődésüket segítette évtizedekig gyakorlatvezetőként, mentorként.

Kreatív, igényes, ember, és kedves, szerény, segítőkész kolléga volt. Sugárzott belőle a gyermekszeretet, a pálya iránti elhivatottság.
Igazi pedagógusként minden óvodása fontos volt számára. Gyermekek sokaságának volt szeretett óvó nénije, a régebbi óvodásai is visszajártak hozzá látogatóba. Szeretettel vették körül a gyerekek, ő pedig magával ragadóan, a személyes varázsával, kellemesen, kedvesen, szakmai meggyőződéssel, kiváló szakmai felkészültséggel, emberségével nevelte a rábízott gyermekeket az óvodai élet szép és nemes világában.

Betegsége alatt is az optimizmus, bizakodás jellemezte.
Sajnos a természettel vívott harcban alulmaradt...


2018. október 6.-án délelőtt 10 órakor csak a hamvait helyezzük örök nyugalomra Egerben a Grőber temetőben, emlékét, személyiségét szívünkben örökké megőrizzük.

Nyugodj békében Alizkánk...


Bemutatkozunk

Óvodánk Eger történelmi belvárosában, műemléki környezetben, közvetlenül a Vár tőszomszédságában található.
Az épület az Eger patak partján, a Dobó tér mögött helyezkedik el. Öt perces sétával megközelíthető az Érsek-kert, városunk történelmi emlékhelyei, kiállítások, múzeumok, melyeket óvodásainkkal rendszeresen felkeresünk. Kiváló lehetőséget kínál számunkra az uszoda közelsége, valamint több zöldövezeti játszótér, mely a szabadidő tartalmas eltöltésének és a gyerekek mozgásfejlődésének fontos színterei.

A Hibay Óvoda épülete régi építésű, ugyanakkor belső helységei tágasak, világosak és barátságosak, mindenképpen a gyerekek biztonságát és kényelmét szolgálják.
Gyerekintézményünkben négy csoport működik, mindegyik külön öltözővel és mosdóval rendelkezik. A csoportszobák otthonosak, az ott dolgozó felnőttek ízlésvilágát tükrözik.
Óvodánk 100 férőhelyes, egy-egy csoportban 25-25 kisgyermek ellátásáról gondoskodunk.
Csoportjainkba vegyes életkorú gyermekek járnak, 3 évestől 6-7 éves korig. Több éves oktatói-nevelői tapasztalattal bizonyítottuk, hogy ez a csoportszervezés sikeres és eredményes, nem csak pedagógus szemmel, hanem a gyerekek és a szülők számára is.

Komplex Prevenciós Óvodai Programunkat évek óta eredményesen és sikeresen valósítottuk meg, mely minden nevelési területet átfogva, komplexen és hatékonyan változatos módszerekkel a megelőzésre fókuszál.

Tagóvodánk saját honlapja: www.hibay.hu
KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2018 (c)