Belvárosi Óvodák

06-30-742-8972
felfoldi.agi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Gyászolnak a Belvárosi Óvodák


Ismét egy kiváló kolléganőtől kell búcsúznunk.
Rácz Aliz Adél a Katica Tagóvoda (Széchenyi utca) óvodapedagógusa hosszú szenvedés után 2018. szeptember 20.-án este örökre lehunyta szemeit...

Első és egyetlen munkahelye ez az óvoda volt. 36 éven keresztül meghatározta személyiségével, munkájával az intézmény arculatát, sikerességét, elismertségét.
A precizitás, példamutatás és segítőkészség jellemezte. Színvonalas módon vett részt a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzésében, fejlődésüket segítette évtizedekig gyakorlatvezetőként, mentorként.

Kreatív, igényes, ember, és kedves, szerény, segítőkész kolléga volt. Sugárzott belőle a gyermekszeretet, a pálya iránti elhivatottság.
Igazi pedagógusként minden óvodása fontos volt számára. Gyermekek sokaságának volt szeretett óvó nénije, a régebbi óvodásai is visszajártak hozzá látogatóba. Szeretettel vették körül a gyerekek, ő pedig magával ragadóan, a személyes varázsával, kellemesen, kedvesen, szakmai meggyőződéssel, kiváló szakmai felkészültséggel, emberségével nevelte a rábízott gyermekeket az óvodai élet szép és nemes világában.

Betegsége alatt is az optimizmus, bizakodás jellemezte.
Sajnos a természettel vívott harcban alulmaradt...


2018. október 6.-án délelőtt 10 órakor csak a hamvait helyezzük örök nyugalomra Egerben a Grőber temetőben, emlékét, személyiségét szívünkben örökké megőrizzük.

Nyugodj békében Alizkánk...


Üdvözöljük a Belvárosi óvodák gyűjtőlapján

A Belvárosi óvodákhoz 8 óvoda tartozik melyek közül a Szivárvány Óvoda a központi óvoda. A Szivárvány óvodához 7 tagóvoda tartozik, a Deák Ferenc Tagóvoda, az Arany János Tagóvoda, a Dr. Hibay Károly Tagóvoda, a Napsugár Tagóvoda, a Katica Tagóvoda, az Eszterlánc Tagóvoda és a Csillagfény Tagóvoda. Az alábbi linkekre kattintva tovább haladhat a belvárosi óvodák saját oldalaira, ahol megtekintheti azok bemutatkozó anyagát, legfrissebb híreit és bepillantást nyerhet mindennapi életükbe.


Felföldiné Szabados Ágnes
Vezető Óvónő
Deák Ferenc Tagóvoda
Szivárvány Óvoda
Arany János Tagóvoda
Dr. Hibay Károly Tagóvoda
Napsugár Tagóvoda
Katica Tagóvoda
Eszterlánc Tagóvoda
Csillagfény Tagóvoda
KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2018 (c)