Szivárvány Óvoda
Arany János Tagóvoda
3300 Eger Arany János u. 16.
06-30-491-1426
aranyovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Gyászolnak a Belvárosi Óvodák


Ismét egy kiváló kolléganőtől kell búcsúznunk.
Rácz Aliz Adél a Katica Tagóvoda (Széchenyi utca) óvodapedagógusa hosszú szenvedés után 2018. szeptember 20.-án este örökre lehunyta szemeit...

Első és egyetlen munkahelye ez az óvoda volt. 36 éven keresztül meghatározta személyiségével, munkájával az intézmény arculatát, sikerességét, elismertségét.
A precizitás, példamutatás és segítőkészség jellemezte. Színvonalas módon vett részt a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzésében, fejlődésüket segítette évtizedekig gyakorlatvezetőként, mentorként.

Kreatív, igényes, ember, és kedves, szerény, segítőkész kolléga volt. Sugárzott belőle a gyermekszeretet, a pálya iránti elhivatottság.
Igazi pedagógusként minden óvodása fontos volt számára. Gyermekek sokaságának volt szeretett óvó nénije, a régebbi óvodásai is visszajártak hozzá látogatóba. Szeretettel vették körül a gyerekek, ő pedig magával ragadóan, a személyes varázsával, kellemesen, kedvesen, szakmai meggyőződéssel, kiváló szakmai felkészültséggel, emberségével nevelte a rábízott gyermekeket az óvodai élet szép és nemes világában.

Betegsége alatt is az optimizmus, bizakodás jellemezte.
Sajnos a természettel vívott harcban alulmaradt...


2018. október 6.-án délelőtt 10 órakor csak a hamvait helyezzük örök nyugalomra Egerben a Grőber temetőben, emlékét, személyiségét szívünkben örökké megőrizzük.

Nyugodj békében Alizkánk...


Bemutatkozunk

Eger város legkisebb óvodája vagyunk, két csoportunkba – mely heterogén – 56 gyermek jár. Óvodánk zöld övezetben a belvárosban található, családi házak szomszédságában.

Nagy zárt udvarral rendelkezünk, a hatalmas fenyőfáink jelzik, hogy több generáció is felcseperedett már „nálunk” – 2003-ban ünnepeltük fennállásunk 100. évfordulóját!

A belváros adta előnyöket kihasználva (Érsek-kert, Stadion, Forrás Szabadidőközpont, Gyermekkönyvtár, Harlekin Bábszínház, stb.) rendszeresen kirándulunk, futunk, kézműves foglalkozásokon veszünk részt, könyvtárba, bábszínházba járunk.

Alapítványunk – Szemünk Fénye Alapítvány – oktató, nevelő, gondozó munkánk tárgyi feltételeinek javítását segíti.
Ebben az egységben gondolkodva valósítjuk meg a Reforméletmód Programunkat, melynek célja: az egészséges életmódra nevelés, az egészség megőrzése, a mozgás és rendszeres testedzés megkedveltetése!

KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2018 (c)